عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما تلاش خواهیم که در کمیسیون به طور ویژه طرح جامع مرزبانی بررسی شده و چارت جدید متناسب با تهدیدات و شرایط فعلی امنیتی و نیاز روز کشور بروز رسانی شود.

مجلس به دنبال تقویت مرزبانی در کشور/ مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد

یعقوب رضازاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت؛ با اشاره به بررسی طرح تقویت مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مرزبانی به عنوان یک مؤلفه قدرت، آسایش و آرامش در کشور مطرح است و در حوزه دیپلماسی نیز یک افتخار بزرگ برای نیروی انتظامی است.

نماینده مردم سلماس در مجلس دوازدهم ادامه داد : بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرز در اطراف کشورمان وجود دارد که برای حراست از آن پیچیدگی زیادی وجود دارد؛ اکنون امکانات در اختیار مرزبانی ضعیف است، هر چند ارتش و سپاه به عنوان نیروهای پشتیبان مرزبانی هستند اما مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد.

وی افزود: این طرح به دنبال تقویت مرزبانی است زیرا مرزبانی یک پلیس تخصصی و صرفا وظیفه حراست و نگهبانی از مرزها را دارد از طرفی ساز و کاری که اکنون برای مرزبانی تعریف شده متناسب با نیازمندی های مرزبانی نیست و در چارچوب قوانین گذشته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم اضافه کرد: ما تلاش خواهیم کرد که در کمیسیون بطور ویژه طرح جامع مرزبانی بررسی شده و ساز و کار جدید متناسب با تهدیدات و شرایط فعلی امنیتی و نیاز روز کشور بروز رسانی شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha